Átadták Rakamazon a Kis- és Nagyteknősbéka Házat

.

ff2012. november 29-én átadták Rakamazon a 660 millió forintból, uniós támogatással elkészült, a Holt-Tisza állat- és növényvilágát bemutató Nagy-Morotva Vízi Tanösvényt és a vízi kalandtúra induló és fogadóállomását, a Kis- és Nagyteknősbéka Házat.

Tokaji Aranysas Szálló I. Ütem

.

ffA 176 férőhelyes szálloda első ütemét kezdik el építeni 2013. tavaszán.
Tokajban már nagyon várja a lakosság és vállalkozói réteg az Aranysas szálloda megnyitását, mert a szálloda minden bizonnyal forgalmat hoz majd a főtér zsongásába.

Halassy Olivér Sportközpont építése Újpesten

.

 ujpesti uszoda latvanyterv-ff"A "Hajrá, Újpest! Városfejlesztési program" keretében uszoda épül a Kósa Pál sétányon, Káposztásmegyeren. A háromszintes Halassy Olivér Sportközpont - Városi Uszoda  alapterülete 2.139 négyzetméter.

Fejlesztések és felújítások a Műcsarnokban

.

20120626-mucsarnok-ffÚj múzeumshopot, kávézót és ruhatárat alakít ki 2012 őszére a Műcsarnok, amelynek épületében visszakapja régi funkcióját a díszterem, valamint megújul a tetőszerkezet, a főlépcső és a portikusz oszlopsora is.

Épül a PTE új természettudományi kutatóközpontja

.

20120531 Tt oktkozpont Pecs 1 ffA Pécsi Tudományegyetem új természettudományi kutatóközponttal bővül. Az októbertől Szentághotai János nevét viselő intézmény Európa meghatározó kutatóintézményeként működhet.

Kapcsolódó cikkek

Nem találtam kapcsolódó cikket.