Richter biotechnológiai üzemavató Debrecenben

.

Richter-ffMagyar sikertörténetnek nevezte a miniszterelnök a Richter Gedeon vállalat történetét a gyógyszeripari cég új biotechnológiai üzemének április 19-ei avatásán, Debrecenben.

Befejeződött az ikervári vízerőmű felújítása

.

20120418 Ikervari vizeromu2-ffBefejeződött az ikervári vízerőmű felújítása a Rábán; a már muzeális értékűnek számító, 1896-1900 között, Gothard Jenő tervei alapján felépült ipari létesítményt 456 millió forintos ráfordítással újulhatott meg - közölte az MTI-vel április 18-án a Szombathelyi Vízerőmű Kft.

Siófoki kórházprojekt

.

siofoki korhaz-ffSürgősségi osztály, központi műtő és sterilizáló, valamint helikopter-leszállóhely is létesül a siófoki kórház területén.

Mobil betongyárat adtak át Karcagon

.

Mobil betongyar-ffMobil betongyárat létesített a CEMEX Hungária Kft. Karcagon. Az üzem április 16-ai avatásán Renars Griskevics, a cég ügyvezető igazgatója elmondta: az üzem elsősorban a Szajol-Püspökladány vasútvonal-szakasz felújításához kapcsolódó betonigény kiszolgálására létesült, de a térség építőiparát is erősíteni fogja.

Elkészült a győri Garzon Pláza

.

Garzon plaza-ffHatszázmillió forintos beruházással épített hosszútávra kivehető, felső kategóriás bérlakás-komplexumot Győr belvárosának közelében Matusz Balázs helyi vállalkozó.


 

Kapcsolódó cikkek

Nem találtam kapcsolódó cikket.