Díjat nyert az Ybl összes

.

Ybl osszes kotet boritoAz Ybl Miklós minden épületét helyszíni fotókon bemutató Ybl összes, 52 település —113 épület című kötet elnyerte a Nyomda- és Papíripari Szövetség bronz emlékplakettjét.

Bravúros első helyezett a Leier milliós ötletpályázatán

.

leier hallgatoi palyazat-ffLezárult a Leier Hungária Kft. országos ötletpályázata, amelyet hazai felsőoktatási intézményekben tanuló építészhallgatók számára írtak ki. A pályázatra maximum háromfős csapatok jelentkezését várták, akik 2014. november 21-ig küldhették be munkáikat, három különböző kategóriában.

Innovációs díjat nyert a KonvekPRO konvektor szabályozó

.

00konvekpro-ff Az egyetlen működő konvektor korszerűsítő a KonvekPRO második helyezést és különdíjat kapott a rangos MTA, PTE, PBKIK, SKIK és a DDRIÜ pályázatán. Romeisz Gábor és Vajda Róbert pécsi mérnökök által szabadalmaztatott berendezés a hazánkban fellelhető 4.5 millió gázkonvektor használójának segít fűtési költségük akár 25-30%-os csökkentésében!

Közlekedési különdíjat kapott Budapest az Access City versenyen

.

budapest-ff Közlekedési különdíjat kapott Budapest az Európai Bizottság akadálymentes városokat elismerő Access City elnevezésű versenyén a benyújtott 62 pályázat közül.
Az Access díjat 2010-ben hozták létre azért, hogy felhívják a figyelmet a fogyatékkal élők helyzetére, és népszerűsítsék az akadálymentesítési kezdeményezéseket az 50 ezer főnél nagyobb lakosú városokban.

Hefele-díjat kapott Litkei Tamás építész

.

litkei tamas-ff Litkei Tamás építészt Hefele-díjjal tüntették ki Szombathelyen.
Hefele-díj annak a személynek adományozható, aki a városfejlesztés, a városépítés területén a város érdekében, illetve a város polgárainak szolgálatában tartósan kiemelkedő munkát végzett és ezzel közmegbecsülésre tett szert.

Kapcsolódó cikkek

Nem találtam kapcsolódó cikket.