Partnerségi egyeztetés a Fővárosi Településszerkezeti Terv és a Fővárosi Rendezési Szabályzat tervezetéről

.


Partnerségi egyeztetést kezdeményez a főváros a Fővárosi Településszerkezeti Terv és a Fővárosi Rendezési Szabályzat tervezetéről.
A tervezettel kapcsolatban javaslatokat, észrevételeket tenni, véleményt nyilvánítani 2014. február 21-ig lehet.

FSZKTmod Varosligeti fasor hiteles tervlapBudapest Főváros Önkormányzata megindítja Budapest Főváros teljes közigazgatási területére vonatkozóan a Fővárosi Településszerkezeti Terv és a Fővárosi Rendezési Szabályzat készítésének a településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI. 8.) Kormányrendelet 38. §-ában foglaltak szerinti véleményezési eljárását.

A készülő településrendezési eszközök tervezete a 276/2013. (II. 27.) Főv. Kgy. határozattal elfogadott partnerségi egyeztetés szabályainak megfelelően a Budapest Portálon a Közérdekű adatok\Tájékoztatások, hirdetmények menüpont alatt, és a Főpolgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálati Irodáján megtekinthető.

A Fővárosi Településszerkezeti Terv és Fővárosi Rendezési Szabályzat tervezetével kapcsolatban javaslatokat, észrevételeket tenni, véleményt nyilvánítani

2014. január 23-tól – 2014. február 21-ig

• elektronikus levélben a Ez az email cím védett a spam robotoktól. Bekapcsolt JavaScript szükséges a megtekintéséhez. címre küldve;
• postai úton a Főpolgármesteri Hivatal Városépítési Főosztályának címezve  (1052 Budapest, Városház utca 9-11.);
• a Főpolgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálati Irodáján (Budapest V. kerület, Bárczy István utca 1-3.) személyesen lehet.

A TSZT Helyzetelemző munkarésze jelentős terjedelme miatt az Ügyfélszolgálati Irodán tekinthető meg.

Tájékoztatjuk, hogy a véleményezéshez szükséges teljes nevének megadása, ennek hiányában véleményét nem tudjuk figyelembe venni. Nevének megadásával az adatkezeléshez szükséges hozzájárulását megadottnak tekintjük. Nevét kizárólag a terv készítéséhez kapcsolódó véleményezésével összefüggésben kezeljük.

(Forrás: budapest.hu)


Kapcsolódó cikkek