Boldog Meszlényi Zoltán templom

.

boldog-meszlenyi-zoltan-templom-budapestBudapest új katolikus plébániatemploma úgy illeszkedik környezetébe, hogy azt nyújtja neki, ami ott hiányzik: a találkozások tereit.

Megújult Salgótarján belvárosa

.

SalgotarjanMásfél milliárd forintos beruházásban újult meg Salgótarján városközpontja. Felújították a Múzeum teret, kulturális, közösségi és szórakoztató centrummá alakították az Apolló mozit, és megépült 238 felszíni parkoló is - ismertették a nógrádi megyeszékhely vezetői szerdán.

Modulszőnyeg trendek

.

03avis inatessa-ffA világ vezető modulszőnyeg gyártója, az Interface magyarországi forgalmazója, a FitOut Budapest Kft., és az irodaberendezésekkel foglalkozó Europa Design szakmai beszélgetés sorozatot szervez építészeknek és belsőépítészeknek.

Megújul a CEU Campus

.

22-Latvanyterv Nador u 15-ff A Közép-európai Egyetem (CEU) bejelenti, hogy campus átépítési projektjének keretén belül 2015 januárjában megkezdi az építkezést. Az átépítési projektet a díjnyertes dublini székhelyű építésziroda, az O'Donnell & Tuomey magyar partnerével, az M-Teampannon Kft.-vel közösen tervezte.

Kapcsolódó cikkek

Nem találtam kapcsolódó cikket.