Köztérmegújítási Nívódíj 2013 - pályázati hirdetmény

.

dij-ffA Magyar Urbanisztikai Társaság és az ICOMOS Magyar Nemzeti Bizottság Egyesület meghirdeti a Köztérmegújítási Nívódíj 2013. pályázatot. A Nívódíjat az arra érdemesnek talált megújult közterek nyilvános pályázat keretében nyerhetik el.

Magyar siker a "Réz és otthonunk" milánói pályázaton

.

02 rez kicsi-ffAz Olasz Rézintézet tervezőket kért fel, hogy találják fel újra hétköznapi tárgyainkat rézzel, ünnepelve és kifejezve e nemes fémnek és ötvözeteinek szépségét, technikai erősségeit és mutassák be azokat a „Réz és otthonunk” pályázat negyedik évfolyamában.

 

Az Év Irodája 2012 verseny díjátadója

.

dijak2012-ff2013. január 31-én az iroda.hu ingatlanpiaci portál harmadik alkalommal szervezte meg „Az Év Irodája” verseny díjátadó gáláját. A verseny során ismét bebizonyosodott, hogy a magyar ingatlanpiacon is van igény innovatív, világszínvonalú, emberközpontú, professzionális munkahelyek kialakítására.

Kemény Bertalan Falufejlesztési Díj 2013

.

Kemeny Bertalan dijA Falufejlesztési Társaság 13/2008. (VII.17.) számú határozatával, Kemény Bertalan tiszteletére, mint a Falufejlesztési Társaság megalapítója és a falugondnoki szolgálat létrehozója emlékének megőrzésére alapította a díjat.
A javaslatokat és ajánlásokat 2013. február 15-ig kell a FALUFEJLESZTÉSI TÁRSASÁG címére eljuttatni.

Kapcsolódó cikkek

Nem találtam kapcsolódó cikket.